برگزار شده توسط : دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران
تاریخ برگزاری : 03 مهر ماه 1400
تأثیر فرآوری کاه گندم با روش های مختلف بر عملکرد بره های پرواری
اسماعیل فتحی نژاد , علی حسین خانی , حمید محمدزاده , حمید پایا
این آزمایش به منظور ارزیابی تأثیر فرآوری کاه گندم با روش های مختلف بر عملکرد بره های پرواری انجام شد. برای انجام این طرح از 36 رأس بره نر قزل در یک دوره یک ماهه استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1)کاه گندم بعنوان بخش اصلی علوفه جیره 2)کاه گندم فرآوری شده با اوره 5 درصد، 3) کاه گندم فرآوری شده با آهک 5 درصد، 4) کاه گندم فرآوری شده با اوره و آهک هرکدام 5 درصد می باشد. نتایج نشان می دهند که تیمارهای آزمایشی تأثیر معنی داری بر افزایش وزن هفته اول و سوم نداشت (05/0
کاه گندم، عملکرد، بره های پرواری.
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , تأثیر فرآوری کاه گندم با روش های مختلف بر عملکرد بره های پرواری , نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران
تاریخ برگزاری : 03 مهر ماه 1400
تماس با ما
ساري – کیلومتر 9 جاده دریا- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
کدپستی 4818168984
صندوق پستی 578
011-33687574-6
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم و کشاورزی ساری میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)